Nedrivning af hus

Nedrivning af hus

Professionel og sikker nedrivning af hus

Går du med tanken om at bygge et nyt hus på en grund, med et nedrivningsmodent hus på? Eller måske er der en helt anden årsag til, at du skal have revet et hus ned? Uanset hvad grunden er, så står vi klar til at hjælpe dig – Vi dækker hele Lolland-Falster samt Sjælland.

Hos Nedrivningsselskabet Falster har vi mange års erfaring i alle typer opgaver inden for nedrivning. I den forbindelse har vi specialiseret os i nedrivning af hus, og kan derfor altid rådgive dig til den rette beslutning. Vi er effektive, pligtopfyldende og mødestabile – Men måske vigtigst af alt, så sætter vi en stor ære i kvaliteten af vores arbejde. I den forbindelse har vi også stort fokus på, at sikkerheden er i top. På den måde kan trygt stole på, at eventuelle nærliggende bygninger og personer ikke bliver beskadiget.

Fordelene ved nedrivning af et hus, kan være mange. Ikke nok med at du kan få opført din drømmebolig på grunden efterfølgende, så kan du også opnå en stor økonomisk gevinst, hvis du en dag skal sælge ejendommen. Har du brug for kun og få revet ned i forhold til en renovering kan vi også være behjælpelige med det. Vi arbejder tæt sammen med andre erhvervsvirksomheder. Så står du og skal have udført en totalentreprise. Så kontakt os endelig og få en dialog omkring opgaven.

Nedrivning af hus

Vi løser alt inden for nedrivning

Hos Nedrivningsselskabet Falster har vi gennem årene hjulpet private, såvel som erhverv, med et hav af nedrivningsopgaver. I forbindelse med en nedrivningsopgave sikre vi altid, at udførelsen varetages korrekt og effektivt, med både sikkerhed og miljø for øje.

Som professionelt nedrivningsfirma kan vi udføre en bred vifte af opgaver, og kan blandt andet tilbyde dig følgende:

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte dit lokale nedrivningsfirma på Falster & Omegn. Vi udfører en lang række specialopgaver.

Oprydning Nedrivning