Nedbrydning af Hus

Nedbrydning af Hus

Effektiv og sikker nedbrydning af hus

Skal du bruge et kompetent og erfarent nedrivningsfirma til nedrivning af hus? Så er du landet det rette sted. Hos Nedrivningsselskabet har vi specialiseret os i nedrivning siden 1999. Hertil råder vi over kompetent mandskab samt de rette maskiner.

Ved nedbrydning af et hus skal der oftest tages stilling til en lang række ting. Hertil skal der indhentes nedrivningstilladelser, foretages undersøgelser for farlige stoffer i jord samt selve bygningen. Derfor anbefaler vi altid, at du tager et professionelt nedrivningsfirma med på råd inden, at opgaven påbegyndes. På den måde får du sikker nedrivning, som du kan stole på overholder alle love og regler.

Hos Nedrivningsselskabet Falster har vi mange års erfaring i alle typer opgaver inden for nedrivning. I den forbindelse har vi specialiseret os i nedbrydning af hus, hvorfor vi altid rådgive dig til den rette beslutning. Vi er effektive, pligtopfyldende og mødestabile – Men måske vigtigst af alt, så sætter vi en stor ære i kvaliteten af vores arbejde.

Vi kan løse alt inden for nedrivning

Vores mange års erfaring og brede erfaring inden for nedrivning gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet tilbyde dig følgende:

  • Nedbrydning af hus
  • Indvendig nedrivning
  • Miljøsanering
  • Jord- & Betonarbejde
  • Salg af genbrugsmaterialer
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver på hele Sjælland.

Skal vi hjælpe dig?

Få et skræddersyet tilbud

Lad nedrivningsprocessen starte allerede i dag – Tag en uforpligtende samtale med os omkring dine behov og ønsker. Vi gennemgår din opgave nøje, så vi kan rådgive dig til de absolut bedste løsninger. Til de absolut bedste priser. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 54 44 20 24, eller på E-mail: info@nssf.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.