Indvendig Nedrivning

Indvendig Nedrivning

Professionel og sikker nedrivning

Skal du have udført indvendig nedrivning? Så er Nedrivningsselskabet Falster et trygt og sikkert valg. Som professionelt nedrivningsfirma har vi udført nedrivning siden 1999. Vi udfører opgaver for private, erhverv, boligforeninger og mange flere – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Ved enhver nedrivningsopgave er det essentielt, at udførelsen er korrekt. Er dette ikke tilfældet, kan det have omkostningstunge konsekvenser. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med professionelle specialister, så du er sikker på, at opgavens udføres 100% korrekt.

Hos Nedrivningsselskabet Falster byder vi på høj præcision og sikkerhed, når der skal udføres nedrivning. Vi er eksperter i indvendig nedrivning. Her fjerner vi eksempelvis nuværende vægge, gulve, lofter og meget mere.

Vi udfører alt inden for nedrivning

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en lang række af opgaver inden for nedrivning, miljøsanering samt jord- og betonarbejde.

Ved indvendig nedrivning kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

  • Nedrivning af køkken
  • Nedrivning af badeværelse
  • Nedrivning af vægge
  • Nedrivning af lofter
  • Nedrivning af gulve
  • Og meget mere

Skal du bruge en hjælpende hånd til en anden nedrivningsopgave end ovenstående? Så tøv ikke med at kontakte os – Vi udfører en lang række opgaver.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for indvendig nedrivning

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i disse rådgiver vi dig til den bedste løsning – Til den absolut bedste pris. Hertil udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til din opgave. Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi udfører nedrivning på hele Sjælland, og står klar med de rette maskiner såvel som mandskab.

Vi kan kontaktes på telefon: 54 44 20 24, eller på E-mail: info@nssf.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.