Containerkørsel

Containerkørsel

Vognmand til kørsels- og transportopgaver

Mangler du en pålidelig vognmand på Sjælland, Falster eller Lolland? Hos Nedrivningsselskabet Falster er vi din erfarne vognmand på Sjælland og øerne. Vi har siden 1999 hjulpet utallige kunder med deres kørsels- og transportopgaver.

Som vognmand på Sjælland og øerne er vi er specialiseret i ydelser indenfor:

  • Containerkørsel
  • Jordkørsel
  • Blokvognskørsel

Med moderne køretøjer og dygtige chauffører, står vi parat til at løse dine opgaver effektivt og med stor professionalisme. Om du er privatperson med en mindre opgave eller erhvervskunde med større behov, tilbyder vi service i høj kvalitet hver gang. Hvis du ønsker hjælp til din opgave, er du velkommen til at kontakte os, din lokale vognmand på Sjælland, Falster og Lolland for et godt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Som vognmand på Sjælland, Falster og Lolland hjælper vi jævnligt forskellige typer af kunder med vidt forskellige opgaver. Med en serviceminded tilgang til enhver opgave, skræddersyr vi et tilbud, der passer til dine specifikke behov.

Containerkørsel: Få styr på affaldshåndteringen med vores containerprogram. Vi tilbyder dig at leje en container, som vi leverer til din private adresse eller på større byggepladser, så du nemt og effektivt kan komme af med dit affald. Som professionel vognmand på Sjælland og øerne, sikrer vi pålidelig transport fra dag til dag, og håndterer alle opgaver sikkert og med stor professionalisme – vi er den kompetente partner og vognmand på Sjælland, Falster og lolland, som du søger.

Jordkørsel: Står du overfor et projekt, der involverer bortkørsel af jord, eller har du brug for levering af jord? Som erfaren vognmand på Sjælland, Falster og Lolland, yder vi professionel jordkørsel. Vores erfarne team leverer og afhenter jord, til og fra byggepladser og anlægsprojekter, for private såvel som erhvervskunder. Som professionel vognmand på Sjælland og øerne har vi det nødvendige udstyr til at løse enhver jordopgave, og sørger ligeledes for, at jorden transporteres effektivt og bortskaffes korrekt – som professionel vognmand på Sjælland og øerne, håndterer vi naturligvis også containerkørsel i forbindelse med forurenet jord.

Vidste du, at…?
Hvis du som privatperson har behov for at bortskaffe mere end 1m³ jord, er det essentielt at orientere din kommune herom, for at opnå vejledning i korrekt bortskaffelse. Er jorden forurenet, gælder dette uanset mængden af jord, der bortskaffes. Ved bortskaffelse af jord, der er forurenet, er det et krav, at jorden transporteres i en lukket containter, for at undgå spild under transporten. Som professionel vognmand på Sjælland, Falster og Lolland, har vi den nødvendige erfaring, den rette ekspertise og de fornødne maskiner, til at håndtere enhver jordopgave.

Blokvognskørsel: Har du brug for transport af tungt eller stort udstyr, er vores blokvognskørsel løsningen til dig. Som professionel vognmand på Sjælland, Falster og Lolland, garanterer vi erfarne chauffører og en moderne og opdateret maskinpark, der sikrer dig pålidelig og effektiv transport af dine værdifulde varer, materiel eller maskiner. Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger til gods- og maskintransport, der passer til dine behov. Vores blokvognskørsel er ideel til transport af entreprenørmaskiner. Som erfaren vognmand på Sjælland og øerne hjælper vi ofte vores kunder og samarbejdspartnere med transport af gravemaskiner, dumpere, nedbrydningsmaskiner og meget andet. Om det drejer sig om specialtransport eller oversize transport, er vores ekspertise og erfaring inden for transportbranchen din garanti for en succesfuld og problemfri transport.

Tag en professionel vognmand på Sjælland, Lolland og Falster med på råd, når du skal have flyttet dine maskiner. Med førsteklasses kundeservice giver vi dig den bedst mulige oplevelse.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt din vognmand på Sjælland, Falster og Lolland

Når du er på udkig efter en vognmand på Sjælland, Falster eller Lolland, der tilbyder komplette transportløsninger og mere til, er vi den rette samarbejdspartner. Kontakt din lokale vognmand på Sjælland, Falster og Lolland allerede i dag. Så tager vi en samtale omkring din opgave og kommer gerne med et uforpligtende tilbud til en god pris. Kontakt os på telefon 54 44 20 24 eller på e-mail info@nssf.dk.