Salg af genbrugsmaterialer

Salg af genbrugsmaterialer

Den miljømæssige bæredygtighed

Der er kommet stort fokus på den miljømæssige bæredygtighed i byggeri. At genanvende brugte byggematerialer har flere fordele. Først og fremmest giver det god mening at miljøet skånes, og der spares på råvarer samt energi til fremstilling af nye byggematerialer. Hertil er der også en økonomiske side af sagen for forbrugeren – Der spares penge.

Anvendelse af genbrugsmaterialer kan således argumenteres for at skabe en fordelagtig situation for miljøet såvel som for forbrugeren.

Salg af byggematerialer til genbyg

Hos Nedrivningsselskabet Falster sælger vi billige og brugte byggematerialer til genbyg fra nedrivning af huse. Materialerne sælges fra vores adresse på havnen i Stubbekøbing, mens vi sideløbende har forskellige tilbud på DBA. Hvis ikke du kan finde det, som du søger, er vi altid behjælpelige med at fremskaffe produktet.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Som professionelt nedrivningsfirma, som dækker hele Sjælland, kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver – Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

  • Nedbrydning af hus
  • Indvendig nedrivning
  • Miljøsanering
  • Salg af genbrugsmaterialer
  • Og meget mere

Vi står således for salg af genbrugsmaterialer, som vi kan stå inden for, da de oftest kommer i forbindelse med vores udførte opgaver. Har du brug for en hjælpende hånd i forbindelse med en nedrivningsopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt Nedrivningsselskabet Falster

Kontakt os for salg af genbrugsmaterialer eller andre forespørgsler – Vi er blot et opkald væk. Hos Nedrivningsselskabet Falster lytter vi nøje til dine ønsker og behov. På den måde kan vi finde de bedste løsninger til dig. Dette til den absolut bedste pris.

Vi kan kontaktes på telefon: 54 44 20 24, eller på E-mail: info@nssf.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.