Nedrivning

Vi udfører alt i nedrivning

Siden 1999 har vi specialiseret os i alle former for nedrivning, både indvendigt og udvendigt. Vi tilbyder både totalnedrivning eller selektiv nedrivning af eksempelvis køkken, en væg eller specifikke dele af boligen. Hos os er ingen opgave er for lille eller stor. Har du brug for kun og få revet ned i forhold til en renovering kan vi også være behjælpelige med det. Vi arbejder tæt sammen med andre erhvervsvirksomheder. Så står du og skal have udført en totalentreprise. Så kontakt os endelig og få en dialog omkring opgaven.

Inden nedrivningsarbejdet påbegyndes, er der mange ting at tage stilling til. Der skal blandt andet indhentes en nedrivningstilladelse og undersøges for farlige stoffer i både jord og bygninger. Hos Nedrivningsselskabet Falster har vi kompetencerne og mandskabet til at tage hånd om hele din opgave.

Om du ønsker en totalnedrivning af hele ejendommen, eller blot ønsker den gamle indkørsel eller tilbygning fjernet, varetager vi opgaven med stor grundighed og med minimale støj- og støvgener for dig og dine naboer. Vi sikrer, at din byggegrund fremstår ren og pæn efter nedrivningen, således at du kan komme godt i gang med at udleve dine boligdrømme.

Maskiner

Nedrivning af hus og sommerhus

Går du med tanken om at bygge nyt hus eller sommerhus, så er Nedrivningsselskabet Falster din seriøse og rutinerede samarbejdspartner. Vi er eksperter i komplette nedrivninger af alle typer huse, hvor hver opgave tilgås med høj faglighed, sikkerhed for alle parter samt korrekt og miljørigtig håndtering af byggeaffald. Overlad trygt nedrivningen til os, og vi garanterer en god start på dine nye boligdrømme – Vi dækker hele Lolland-Falster samt Sjælland. Kontakt os for nedrivning af sommerhus, hus eller noget helt tredje.

Nedrivning klinker

Selektiv nedrivning af bygninger

Når vi påbegynder en nedrivning- eller nedbrydningsopgave, kan  der være en del hensyn at tage. Måske er det kun en del af bygningen, der skal rives ned, og der kan være omkringliggende bygninger eller naboer, der skal tages højde for.

En selektiv nedrivningsopgave gennemføres normalt i følgende faser:

  • Afbrydelse af forsyningsledninger
  • Miljøsanering
  • Fjernelse af inventar og løst affald
  • Stripning
  • Nedbrydning af konstruktioner
  • Afpropning af kloak
  • Opfyldning og retablering

Ved selektive nedrivningsopgaver udtages materialerne og kildesorteres med henblik på genanvendelse, og nedrivningen sker altid i henhold til NMK96. 

Uanset om opgaven er “kirurgisk” udført af håndmænd eller den skal udføres maskinelt, sørger vi altid for at løse opgaven uanset hvilke uforudsete udfordringer, der måtte opstå under projektet. Vi garanterer en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til alle opgaver og pladsen er altid pæn og ryddelig efter udført arbejde. 

Nedrivning klinker

Professionel nedrivning til erhverv

Som professionelt nedrivningsfirma har vi i mange år hjulpet både virksomheder, entreprenører og tømrere med at løse forskellige nedrivningsopgaver. Vi ved, at de fleste byggeprojekter er omfattende, hvor flere faggrupper skal arbejde sammen om et fælles mål. Med adskillige års erfaring i ryggen, sikrer vi, at nedrivningsopgaven varetages korrekt og effektivt med både sikkerhed og miljø for øje. Vi klarer alt fra nedrivningsopgaver af hele bygninger til indvendig nedrivning af eksempelvis gulve, installationer og vægge. Vi stiller altid op med egne maskiner, store som små, og vi har udstyret til at klare alle slags opgaver.