Nedrivning Sjælland

Nedrivning Sjælland

Nedrivningsselskab med kunden i fokus

Skal du bruge et kompetent og erfarent nedrivningsfirma til en nedrivningsopgave? Måske skal du have revet et hus ned, så der er plads til nybyg? Måske skal du have revet en anden konstruktion ned? Uanset hvilken udfordring du står overfor, er Nedrivningsselskabet Falster klar til at hjælpe dig.

Med mange års erfaring, de rette maskiner og det rette mandskab, kan du trygt overlade din opgave til os. Vi lytter til dine ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den rette løsning. Hertil efterlader vi aldrig en opgave før den er 100% løst. Men måske vigtigst af alt – Før du er 100% tilfreds.

Inden nedrivningsarbejdet kan påbegyndes, er der mange ting, som der skal tages stilling til. Nedrivningstilladelser, undersøgelser for farlige stoffer i jord såvel som bygninger, og meget mere er blandt disse. Tag os med på råd og få sikker nedrivning, som du kan være tilfreds med.

Mulighederne er mange

Vores mange års erfaring og brede faglighed gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver. Dette gælder uanset, om du er privatperson, virksomhed, boligforening eller noget helt fjerde.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

  • Nedrivning
  • Nedbrydning af hus
  • Indvendig nedrivning
  • Miljøsanering
  • Og meget mere

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en bred vifte af specialopgaver. Hertil står vi for salg af genbrugsmaterialer.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for nedrivning på Sjælland

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker allerede i dag – Få udført nedrivning på Sjælland. Vi tager gerne et grundigt kig på din opgave, og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for nedrivning på Sjælland. Vi kan træffes på telefon: 54 44 20 24 eller på E-mail: info@nssf.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi retur hurtigst muligt.