Jord og beton

Jord- og beton

Specialister i beton

Grundstenen i alt godt byggeri er et solidt, robust og holdbart fundament. Har du eller din virksomhed behov for at bygge et nyt hus, en tilbygning, en indkørsel eller noget helt fjerde, håndterer vi opgaven med samme store faglighed og grundighed uanset omfanget. Vi vil gerne høre om dit projekt, så har behov for kompetent rådgivning, er vi altid til rådighed. 

Hos Nedrivningsselskabet Falster har vi mange års erfaring med en bred vifte af betonopgaver med speciale i støbeopgaver. Vi har både moderne maskiner og fagudlært mandskab til at udføre professionelt betonarbejde i høj kvalitet. Hertil dækker vi hele Lolland-Falster samt Sjælland.   

Vi udfører eksempelvis støbning af:

  • Betondæk
  • Fundament
  • Gulv
  • Sokkel
  • Trappe

I forbindelse med betonarbejde, udfører vi med egne gravemaskiner også alt nødvendigt jordarbejde. Vi håndterer opgaver lige fra terrænregulering til udgravninger og etablering af alt fra byggegruber til kældre og sokler. Under gravearbejdet sørger vi naturligvis også for at jord, der ikke længere skal bruges i byggeriet, bortskaffes korrekt.  

Container

Lad os ordne dine grønne områder

Gennem mange år har vi hjulpet både private boligejere samt virksomheder og boligforeninger, med at udføre havearbejde og optimering af grønne arealer. Vi klarer alt til opsætning af hegn på privat- og erhvervsgrunde til redskabsskur, gyngestativ eller legehus i haven.

Det er vigtigt for os at lytte til dine ønsker og krav til arbejdet, inden en aftale indgås. Derfor tager vi altid en snak med dig om hvilke opgaver du ønsker løst og hvor arbejdet skal udføres.

Udendørs nedrivning